Våra portar

Vårt breda utbud av portar gör det enkelt för er att hitta rätt portlösning. Med stor kunskap och långsiktighet är vi med från valet av port till installation och service. Här hittar du bland annat garageportar, vikportar, lastbryggor, industriportar och rullportar. Vi har även en stort lager av reservdelar till olika sorters portar.

Garageportar

En garageport ska både vara funktionell och estetiskt tilltalande. Valen är många och kan bli svåra, vår kompetens hjälper er att hitta rätt port efter önskemål, design, teknik och säkerhet. Moderna portar kan rullas, svängas, dras eller vikas – vad passar bäst hos er?

Lastbryggor

Det kan vara svårt att hitta rätt lastbrygga. Med vår kompetens ser vi till att det blir rätt! Vi väljer rätt typ av lastbrygga med korrekt mått. Vi anpassar även efter vilken typ av last samt vilket fordon som ska lasta och lasta av.

Vikportar

Vikportar finns i flera olika miljöer, valen är många och svåra. Vi hjälper er att hitta rätt vikport enligt era önskemål, mått, teknisk lösning, fönster, öppning, kvalitet, färg och mycket mer! Vi kan portar.

Industriportar

Med en industriport skapas det en öppen och fri yta eftersom porten öppnas upåt och inåt längs taket. Detta underlättar driften samt minimerar risken för skador på fordon och maskiner tack vare den smidiga öppningen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta porten för just er verksamhet.

Snabb rullport

Har ni en inomhusmiljö som kräver någon form av avdelare? Då kan lösningen vara en rullport som passar era behov. Porten rullas smidigt upp ovanför öppningen. En rullport motverkar luftdrag och bidrar till att klimatet kan kontrolleras vilket även är energisparande.

Reservdelar till portar

Oavsett portlösning, privatperson eller företag, så ser vi till att porten alltid fungerar optimalt. Vi har ett stort lager av reservdelar till alla möjliga sorters portar och är alltid redo att hjälpa er oavsett problem.

Försäljning & reparationer av Portar

Vi har ett stort sortiment av olika portar och kan erbjuda dig eller ditt företag en perfekt lösning för alla tillfällen och ändamål. Portar från Skåneportar är av allra högsta kvalitet och vi både levererar och installerar dem snabbt och enkelt till dig. Låt oss skräddarsy en perfekt portlösning till dig.  Tveka inte kontakta oss när ni behöver en ny port eller om ni behöver service eller reparation av en befintlig port. Skåneportar ett känt företag i branschen som säljer, servar och reparerar portar till både företag och privatpersoner i Malmö och runt om i hela Skåne. Vi erbjuder även service och nyinstallationer av dörrautomatik och lastbryggor.

Här hittar ni oss

Rosenlundsvägen 501

253 54 Mörarp

Företagsvägen 29

232 27 Arlöv

Ryttarevägen 18 A

302 62Halmstad