Garageportar i Malmö & Helsingborg

Skåneportar har garageportar för alla villor. Vi har showrooms i Malmö och Helsingborg.
Vårt breda utbud gör det enkelt för er att hitta rätt portlösning. Med stor kunskap och långsiktighet är vi med från valet av port till installation och service
Välkommen!

Crawford Superior Garageport

Finns i 30 standardstorlekar.
Panelerna är isolerade för att säkerställa värmeisolering som sparar både energi och pengar. På superior takskjutportar finns en golvtätning som skyddar mot fukt och mögel. Panelerna är byggda för att förhindra fingerskador. Utöver detta så erbjuder Superior garageport även ett maximalt skydd för små händer, tack vare den täckta rullen, skenorna, fjäderspänningen och vajerstyrningen på insidan. Unikt för Superior Takskjutportar är att det finns ett inbrottsskydd tillgängligt.

Specifikationer

7 standardfärger
5 modellvarianter
3 ytor
30 standardstorlekar; max bredd 5000mm, max höjd 2980mm
Inbrottsskydd för standard NEN5096
Ventilerad golvtätning, skyddar mot luft och mögeltillväxt.
42 mm isolerade paneler för värmeisolering och högstabilitet. Sparar både energi och pengar.
Skydd mot fingerskada
10 års garanti.

Crawford Smart Garageport

Utrustade med 42mm tjocka isolerade paneler för att säkerställa värmeisolering och högstabilitet. Panelerna hjälper till att spara både energi och pengar. Panelerna är byggda för att förhindra fingerskador. Portarnas löprullar säkerställer att porten öppnas och stängs tyst och smidigt.

Specifikationer

7 standardfärger
5 modellvarianter
3 ytor
42 mm isolerade paneler för värmeisolering och högstabilitet. Sparar både energi och pengar.
Kullager monterade löprullar som ger en smidig och tyst portgång.
Skydd mot fingerskada
10 års garanti.

Tillbehör till din garageport

Vilka tillbehör behöver du till din garageport?
Vi har tillbehören till Crawfords takskjutportar.

Kod- och nyckelbrytare

Elektroniskt kodlås till garageport
Kodströmbrytaren i rostfritt stål med 3 kommandon gör att du kan öppna din port utan nyckel med hjälp av din personliga kod. Systemkabel medföljer för enkel installation.

Fjärrknappsats till garageport
Ett bekvämt sätt att fjärrstyra dina entrésystem utan ytterligare kablage. Med 4 kanaler kan du inte bara styra din automatiska garageport, utan också upp till 3 andra garageportar eller grindar. Skyddad mot kodstöld tack vare 128-bitars AES-kryptering, 868 MHz-frekvens. Kåpan finns i antracit eller silver, utformad för utanpåliggande montage. Knapparna är av rostfritt stål och har bakgrundsbelysning. Strömförsörjning via 9 V-batteri.

Nyckelströmbrytare till garageport
Nyckelströmbrytare är lösningen för din automatiska garageport när du glömmer att ta med dig fjärrkontrollen. För infällt eller utanpåliggande montage.

Fjärrkontroll till garageport

Designsändare
En sändare som återspeglar din garageports exklusiva utseende: Exklusiv antracitgrå finish med inlägg i krom, stabil metallhållare för montering på nyckelring. Det kopieringssäkra fjärrsystemet, med 128-bitars AES-kryptering och frekvens på 868 MHz kan väljas med 2 eller 4 kommandon.

Fjärkontroll
Våra Fjärkontroller finns med 2 eller 4 kommandon. Med sin lätta och moderna design får de lätt plats i din ficka eller på nyckelknippan. Ett kopieringssäkert fjärrsystem med 128-bitars AES-kryptering och frekvens på 868 MHz.

Mottagare

Gör att du kan styra din automatiska garageport från större avstånd. Kompatibel med MAGIC 600 och 1000, med 868 MHz-signal och 128-bitars AES-kryptering.

Ljusridåer till garageport

Ljusridåer hindrar porten från att stängas automatiskt när ett hinder känns av. Kontaktremsor (tillval till portautomatik i MAGIC-serien) med inbyggda optiska sensorer aktiverar portåtergångsfunktionen när sensorn upptäcker allra minsta hinder.

Batteri plus

Crawfords batteri plus gör att du kan installera portautomatik utan strömförsörjning. Portautomatiken får ström från det starka batteriet, vilket garanterar dig oberoende och flexibilitet. Som tillval erbjuder vi ett praktisk solcellsmodul för problemfri laddning, som kan monteras på taket eller garagets yttervägg.

Här hittar ni oss

Rosenlundsvägen 501

253 54 Mörarp

Företagsvägen 29

232 27 Arlöv

Ryttarevägen 18 A

302 62Halmstad